11 Mart 2013 Pazartesi

Canlı Maç İzle


Maçı Canlı İzle
yine aynı skorla bu kez taraftarının önünde Ordu'ya acımadı. Dakika 19'da Ali Çamdalı'nın vuruşunda top üstten dışarı gitti. 1 dakika sonra AYdın'ın füzesinde Fornezzi iyi kurtardı. 21'de Hasan Kabze ile Orduspor gole yaklaştı. 26'da Hasan yine ıvesa ya takıldı. 35, 40 ve 44. dakikalarda da dev file bekçisi, kalesini kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında iki takımda daha temkinliydi. Ancak her geçen dakika taraftarler, Elazığspor'u ateşledi. 49'da Sane'nin dokunuşunda top Fornezzi'de kaldı.

56'da Şamil'in kafasında Ivesa topu kornere çeldi. 61'de Aydın ile hızlı hücuma çıkan Elazığspor'da genç futbolcunun güzel pasında Sane gelişine çok güzel vurdu ve top ağları sarstı. Golün ardından Orduspor hareketlendi, ancak Yılmaz Vural'ın Öğrencileri kaleyi iyi savundu ve Elazığspor puanını 30'a çıkartıp düşme hattından kurtuldu. 29 puanlı Orduspor ise kalan 9 hafta öncesi büyük sıkıntıya düştü.

Elazığ Orduspor maçının geniş özetini MAÇ İZLE butonuna basarak bulabilirsiniz. Karabük 1 puana razı oldu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Karabükspor, ligin ikinci yarısında kan kaybetmeye devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar evinde Eskişehirspor'u konuk ederken, zorlu 90 dakika da kazanan çıkmadı. Henüz 1. dakikada Ahmet İlhan kaleyi yokladı. 5'te İlhan'ın vuruşunda Boffin mutlak golü önledi. 9'da Kamara'nın vuruşunda top direğin yanından dışarı gitti. 19'da İlhan, kaleciyle karşı karşıya  kalmadan Akaminko araya girdi. 37'de Juju karşı karşıya pozisyon kaçırdı. ikinci yarıda tempo dahada arttı. 47'de MAÇ İZLE Diego'nun kafası üstten dışarı çıkarken, 63'te Necati uzaklardan şansını denedi. 68'de Kamara'nın vuruşunda Tomiç topu kornere çeldi. 70'te Tello'nun ortasında Necati'nin kafası direkten döndü. Karabük adına 86'da Gökhan Ünal, 90+1'de ise İlhan Parlak son şanslarını kullanamazken, gol olmayınca taraflar birer puanla yetindiler. Mücadeleyle ilgili yorumlar ve tartışmalı pozisyonların anlatımını MAÇ İZLE bölümümüzden bulabilirisniz. Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal, alınan 1 puandan dolayı üzgündü. Başarılı çalıştırıcı, son haftalarda istediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Ancak bunun altından hep beraber kalkıcaz dedi ve sözlerine devam etti tecrübeli teknik adam; İyi oynadığımız özellikle 60. dakika güzel tempo yptığımız maçtı. Net pozisyonlarımız var. Ama kazanamadık. Seyircinin tepkisini anlıyorum diyerek sözlerine son verdi. Öte yandan ES ES'in çalıştırıcısı Ersun Yanal maç sonrası değerlendirmesinde hücum hattında çoğalamadıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam oyunun kontrolü bizde oldu, oyunun kontrolünün bizde olması nedeniyle oyunu üçüncü bölgede oynamamız lazımdı. Üçüncü bölgede rakibe üstünlük kuramadık. Eksiklerimiz vardı tabii. Önümüzdeki maçlarda hedeflerimizi artırmalıyız. Bu futbolun üzerine çıkmalıyız ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok: